Стаба моторни футроли

Гледај Повеќе

ЗА НАС

2009 година

Година на основање

68+

Доверливи земји

330+

Квалификувани работници

+ 43.000㎡

Работилница

Воведување на Staba Motor

  • 01.

    Ние сме професионални обезбедувачи на решенија за мотори BLDC за различни видови уреди.

  • 02.

    Нудиме целосна поддршка на синџирот на снабдување за вашите проекти.

Гледај Повеќе