BANNER3
BANNER2

jasa

tentang神灵

188金宝搏真的假的2010年,中山市天巴特那地,粤港澳大湾区中心昂库坦。bet188娱乐Staba mangrupikeun pabrikan ngarah dina industri sareng ogé mérek OEM anu terkenal di dunya tina solusi kontrol listrik & éléktronik。Produk utama kami nyaéta稳定器Tegangan Otomatis (AVR), Suplai Daya Henteu Kaganggu (UPS),逆变器/太阳能逆变器,Leutik & seden - ukuran直流电机,模块控制电机BLDC, jst。

tingali langkung
  • 2009

    较Didirikeun
  • 27

    paten-paten
  • 430

    pagawe terampil
  • 43.000

    ㎡bengkel

produk

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi价目表kami Punten titipkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam。

pamundut kanggo价格表

克莱恩